Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία

στημένοι αγώνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες για το κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Ιταλία, με την εισαγγελία της Κρεμόνα να απαγγέλλει κατηγορίες κατά οκτώ ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στην Serie A, μετά από νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Οι κατηγορίες αφορούν πέντε παίκτες της Μπάρι και τρεις της Λέτσε, ενώ τα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την κατάθεση που πρώην παίκτη της Πιατσέντζα, Τσαρς Τζερβασόνι για το παιχνίδι Παλέρμο-Μπάρι. Για την Μπάρι εμπλέκονται οι πρώην παίκτες της Αντρέα Μασιέλο (Αταλάντα), Νικολά Μπελμόντε (Σιένα), Ντάνιελ Παντέλι (Ουντινέζε), Μάρκο Ρόσι (Τσεζένα), Σιμόνε Μπεντιβόγκλιο (Σαμπντόρια) και Αλεσάντρο Παρίσι (Τορίνο), ενώ από τις έρευνες βρέθηκε εμπλοκή και τριών παικτών της Λέτσε, τα ονόματα των οποίων δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Αν αποδειχτεί πως οι δύο ομάδες είχαν συμμετοχή στο σκάνδαλο, κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, έως και υποβιβασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ