Παπανδρέου: Τα κόμματα πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση Παπαδήμου - iefimerida.gr

Παπανδρέου: Τα κόμματα πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση Παπαδήμου

Γιώργος Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κρίσιμη μάχη, όπως την χαρακτήρισε, που δίνει η χώρα τις επόμενες εβδομάδες, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε δηλώσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερα στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

«Είναι μια κρίσιμη μάχη για να κλειδώσουμε την ιστορική συμφωνία, η οποία επετεύχθη πριν μερικούς μήνες και θα βγάλει βάρος από τον ελληνικό λαό, θα αποτελέσει τη βάση της κοινωνικής συνοχής και θα δημιουργήσει την προοπτική για βιώσιμη ανάπτυξη», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπαδήμου, τονίζοντας: «Χρειάζεται η συμβολή όλων των κομμάτων χωρίς δεύτερες σκέψεις, για να στηριχθεί το έργο της».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πλευρά του απάντησε ότι είναι πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα τα όσα του είπε ο κ. Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ