Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης έσωσε ναυαγό! - iefimerida.gr

Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης έσωσε ναυαγό!

Μπομπ ο Σφουγγαράκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 29χρονος Έρικ Μπετάνιν δεν φανταζόταν με τίποτα όταν αγόρασε για πλάκα ένα μαγιό με τον Μπομπ το Σφουγγαράκη ότι θα ήταν αυτό που θα του έσωζε τη ζωή.

Ο Μπετάνιν έκανε βόλτα με το τζετ σκι του ανοιχτά της Βικτώρια στην Αυστραλία, όταν αυτό χάλασε καταμεσής της θάλασσας και παρασύρθηκε από τα κύματα. Ο 29χρονος έμεινε 9 ολόκληρες ώρες στο νερό, φορώντας το μαγιό στο κεφάλι του, ώστε να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Herald Sun, έβαλε το κατακίτρινο μαγιό στο κεφάλι του όχι μόνο για να βοηθήσει τα σωστικά συνεργεία, αλλά και για να ζεσταθεί, καθώς έμεινε όλη τη νύχτα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τους διασώστες του, ο Μπετάνιν ήταν ιδιαίτερα τυχερός, καθώς κατάφερε να παραμείνει ζωντανός ένα ολόκληρο βράδυ, παρά την αγριεμένη θάλασσα, τους δυνατούς ανέμους και την υποθερμία που έπαθε επειδή φορούσε μόνο το μαγιό κι ένα σωσίβιο. Μάλιστα, όπως είπαν το μαγιό βοήθησε ιδιαίτερα καθώς αυτό ήταν που τράβηξε την προσοχή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ