Μεγάλα τραπέζια, πανάκριβα σερβίτσια, επιβλητικοί πολυέλαιοι, υψηλή γαστρονομία. Τι άλλο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς για την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία γευματίζει η Βασίλισσα Ελισάβετ, στο Μπάκινγκχαμ;
Πράγματι, μπορεί την εικόνα να συνθέτουν η χλιδή και η πολυτέλεια, το πιάτο της, όμως, κατά γενική ομολογία, είναι πιο απλό απ' ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς και πολύ πολύ πολύ κλασικό. Η ίδια έχει άποψη για τα πάντα, αγαπημένες συνήθειες, εμμονές στους συνδυασμούς τροφών και... παραξενιές.
Ενας από τους βασικούς κανόνες που ακολουθεί είναι πως το γεύμα της δεν πρέπει να περιλαμβάνει άμυλο.
Σύμφωνα με την Telegraph ο σεφ της βασιλικής οικογένειας, Μαρκ Φλανάγκαν, ετοιμάζει δύο φορές την εβδομάδα ένα προτεινόμενο μενού, το οποίο παραδίδει στη Βασίλισσα κι εκείνη με τη σειρά της επιλέγει ή διαγράφει τα πιάτα.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.