Δραματική καταδίωξη υπόπτου στους δρόμους πόλης του Οχάιο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Δραματική καταδίωξη υπόπτου στους δρόμους πόλης του Οχάιο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σκηνές που κατέγραψαν κάμερα περιπολικού και μια άλλη κάμερα προσαρμοσμένη στο σώμα αστυνομικού από τη δραματική καταδίωξη υπόπτου στους δρόμους της πόλης Μπρούκλιν του Οχάιο κόβουν την ανάσα.

Ο αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο ένα διερχόμενο όχημα και ζήτησε απ’ τον οδηγό να κατέβει.

Στο πρόσωπο του 34χρονου Τόμας Λαφόρς αναγνώρισε έναν καταζητούμενο για κλοπές σε τοπικό κλαμπ. Ο ύποπτος όχι μόνον αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές του αστυνομικού, αλλά έβαλε μπροστά το minivan παρασέρνοντας για μερικά μέτρα τον αστυνομικό.

Ο τελευταίος ειδοποίησε τα κεντρικά, ζήτησε ενισχύσεις, μπήκε στο περιπολικό κι άρχισε μια φρενήρης καταδίωξη όπως φαίνεται κι απ’ τις εικόνες.

Κάποια στιγμή πλησίασε το minivan, το χτύπησε σε μια προσπάθεια να το σταματήσει, αλλά εκείνο έπεσε πάνω σ’ ένα άλλο όχημα και ανετράπη. Ο ύποπτος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο κι από εκεί στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρούκλιν Οχάιο ΗΠΑ καταδίωξη υπόπτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ