Γιατί ο Μπραντ Πιτ δεν πήγε στην απονομή των Οσκαρ -Η απρόσμενη εξήγηση - iefimerida.gr

Γιατί ο Μπραντ Πιτ δεν πήγε στην απονομή των Οσκαρ -Η απρόσμενη εξήγηση

Φωτογραφία: AP/ Vianney Le Caer
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βραδιά στην οποία η Ακαδημία μοίραζε τα πιο πολυπόθητα αγαλματίδια στον κόσμο του κινηματογράφου, ο Μπραντ Πιτ προτίμησε να φτιάξει ένα δικό του γλυπτό.

Η εταιρεία του ηθοποιού, η Plan B Entertainment, έκανε την παραγωγή του «Moonlight», που πήρε το βραβείο της καλύτερης ταινίας. Ομως, η υποψηφιότητα όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετή προκειμένου ο Πιτ να παρακολουθήσει από κοντά την τελετή της απονομής των Οσκαρ.

Εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός το πέρασε κλεισμένος στο στούντιο του Βρετανού καλλιτέχνη Τόμας Χουσεάγκο, δημιουργώντας ένα γλυπτό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πιτ, που είχε αρχίσει να συλλέγει έργα τέχνης μαζί με την Αντζελίνα Τζολί όσο ήταν παντρεμένοι, δουλεύει σε αυτό το γλυπτό για τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Όσκαρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ