Αιφνίδια συνάντηση Παπαδήμου- Παπανδρέου στη Βουλή - iefimerida.gr

Αιφνίδια συνάντηση Παπαδήμου- Παπανδρέου στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε πριν από λίγο στη βουλή, με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δύο άντρες οι οποίοι επρόκειτο να συναντηθούν το Σάββατο, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία από τα... διπλανά γραφεία όπου στεγάζονται στη Βουλή και αποφάσισαν να τα πουν και από κοντά εκείνη την ώρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων του Πρωθυπουργού, με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις διεθνώς, στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης σε αυτήν την κατεύθυνση, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος.

Κυβερνητικές πηγές σε ερώτηση του iefimerida, επιβεβαίωσαν πως οι δύο άντρες μίλησαν και για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ και απάντησαν με νόημα: «Το πρόβλημα δεν είναι ο Γιώργος Παπανδρέου οι θέσεις του είναι γνωστές, το θέμα είναι τί θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Συμβούλιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ