Πλούσιος ηλικιωμένος έσπασε το δάχτυλο σερβιτόρου επειδή του έφερε το λογαριασμό - iefimerida.gr

Πλούσιος ηλικιωμένος έσπασε το δάχτυλο σερβιτόρου επειδή του έφερε το λογαριασμό

Παλμ Σπρινκς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φιλοδώρημα στα εστιατόρια αποτελεί πάντα σημείο συζήτησης, ως προς το πόσο πρέπει να αφήσει κανείς, ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από το σερβιτόρο του. Ωστόσο, όσο κακό και να είναι το σέρβις, το να σπάσεις το δάχτυλο του σερβιτόρου είναι λίγο ακραίο...

Αυτό βέβαια δεν το συμμερίζεται ο 76χρονος Τζον Κασλ, βαθύπλουτος πρόεδρος επενδυτικής εταιρίας στο Παλμ Σπρινκς, ο οποίος το περασμένο Σάββατο πήγε για φαγητό με τη γυναίκα του σε πολυτελές εστιατόριο της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο σερβιτόρος του εστιατορίου, Πολ Κούσικ, το ζευγάρι είχε τελειώσει με το φαγητό του, και η σύζυγος του Κασλ, ζήτησε το λογαριασμό. Όταν ο Κούσικ τον έφερε, η γυναίκα του είπε να το δώσει στον άντρα της για να πληρώσει. Αυτό ήταν και το λάθος του. Ο 76χρονος σηκώθηκε όρθιος, άρχισε να τον βρίζει επειδή νόμιζε ότι έφερε το λογαριασμό αυτοβούλως, και τελικά του έπιασε το χέρι και άρχισε να το σφίγγει, μέχρι που ο σερβιτόρος έβαλε τις φωνές από τον πόνο.

Τελικά τον άφησε, χωρίς να πληρώσει, πήρε τη σύζυγό του κι αποχώρησαν παραδειγματικά, ενώ ο Κούσικ πήγε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι είχε σπάσει ο παράμεσός του. Επόμενη στάση του σερβιτόρου ήταν το αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του απαράδεκτου πελάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ