Η δήμαρχος του Παρισιού πόζαρε με τη Μίνι και τον Μίκι για να απαντήσει στον Τραμπ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η δήμαρχος του Παρισιού πόζαρε με τη Μίνι και τον Μίκι για να απαντήσει στον Τραμπ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χιούμορ της και ένα... διάσημο ζευγάρι επιστράτευσε η Ανν Ινταλγκό για να απαντήσει στις επικρίσεις του Ντόναλντ Τραμπ για το Παρίσι.

Η δήμαρχος της πόλης του φωτός πόζαρε δίπλα στον Μίκι και την Μίνι, στον Πύργο του Αιφελ, στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω Twitter στον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Τραμπ, μιλώντας σε συνέδριο, είπε ότι ο φίλος του «Τζιμ» δεν πηγαίνει πλέον στο Παρίσι, παρότι το συνήθιζε παλιότερα. «Επί σειρά ετών, κάθε χρόνο το καλοκαίρι, πήγαινε στο Παρίσι με τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Δεν τον έχουν δει εδώ και λίγο καιρό. Και του είπα ''Τζιμ, πώς τα πάει το Παρίσι;''. ''Το Παρίσι; Δεν πηγαίνω πλέον εκεί. Το Παρίσι δεν είναι πια Παρίσι''», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η Ινταλγκό προσέφυγε στο Twitter, πως άλλωστε συνηθίζει και ο ίδιος ο Τραμπ, για να του απαντήσει. «Προς τον Ντόναλντ Τραμπ και τον φίλο του Τζιμ, στον Πύργο του Αιφελ γιορτάζουμε τον δυναμισμό και το πνεύμα της ανοικτότητας του Παρισιού με την Μίνι και τον Μίκι», έγραψε η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία.

To @realDonaldTrump and his friend Jim, in @LaTourEiffel we celebrate the dynamism and the spirit of openness of #Paris with Mickey & Minnie pic.twitter.com/VdIq3uWkO3

Σε επόμενη ανάρτησή της, η Ινταλγκό έγραψε ότι οι κρατήσεις Αμερικανών τουριστών για το πρώτο εξάμηνο του 2017 έχουν αυξηθεί κατά 30%, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Αλλά και ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Ζαν Μαρκ Ερό, έγραψε στο Twitter «3,5 εκατ. Αμερικανοί τουρίστες επισκέφθηκαν τη Γαλλία το 2016, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανν Ινταλγκό Παρίσι Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ