5 ασκήσεις γυμναστικής που θα σε κάνουν να μοιάζεις νεότερη - iefimerida.gr

5 ασκήσεις γυμναστικής που θα σε κάνουν να μοιάζεις νεότερη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λαμπερή και νεανική εικόνα δεν χρειάζεται πάντοτε νυστέρι.

Εχεις πατήσει τα τριάντα και αυτό έχει αρχίσει να σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος.

Στην προσπάθεια σου να «παγώσεις» το χρόνο και να εξαφανίσεις κάθε σημάδι του από πάνω σου, θα έκανες τα πάντα. Οπως κάθε άλλη γυναίκα άλλωστε.

Θα αγόραζες ακόμα περισσότερα προϊόντα περιποίησης, θα αφηνόσουν στις ευεργετικές ιδιότητες του σπα, θα μάθαινες όλα τα μυστικά του μακιγιάζ, θα εφάρμοζες αντιγηραντικές συμβουλές, θα άλλαζες τη διατροφή σου και ίσως να αποφάσιζες να αφεθείς στα χέρια ενός γιατρού και το νυστέρι.

Αυτό που πιθανότατα δεν είχες σκεφτεί είναι πως ακόμα και με τη γυμναστική μπορείς να καταφέρεις να αποκτήσεις μια ακόμα πιο νεανική και εντυπωσιακή εμφάνιση, διατηρώντας μια καλλίγραμμη σιλουέτα.

Οι παρακάτω ασκήσεις γυμναστικής θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται για τη μεγάλη σου αλλαγή, αρκεί να εφαρμόσεις τα σετ τρεις φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ