Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Γιούνκερ για το ευρωπαϊκό κεκτημένο - iefimerida.gr

Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Γιούνκερ για το ευρωπαϊκό κεκτημένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρως λανθασμένη αποτύπωση των θέσεων του Ζ. Κ. Γιούνκερ, ακόμα και σκοπιμότητα, βλέπουν συνεργάτες του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απαντώντας στα όσα φέρεται ότι υποστήριξε περί μη ισχύος του ευρωπαϊκού κεκτημένου όταν υπάρχει Μνημόνιο.


«Πρόκειται για διαστρέβλωση της απάντησης και παρεξήγηση του τι σημαίνει κεκτημένο», σημειώνουν χαρακτηριστικά συνεργάτες του Ζ. Κ. Γιούνκερ, υπενθυμίζοντας τα εξής:

1) ο πρόεδρος της Κομισιόν έχει ήδη εκφράσει στο παρελθόν την υποστήριξη του στις συλλογικές διαπραγματεύσεις όπως στην κοινή διακήρυξη του με τον Α. Τσίπρα τον Ιούνιο του 2015

2) η Κομισιόν ήταν αυτή που εκπόνησε ειδική Ανάλυση για τις κοινωνικές επιπτώσεις από την εφαρμογή του Μνημονίου

3) η Κομισιόν ήταν αυτή που εξασφάλισε την ανάθεση αυτού του θέματος (συλλογικές διαπραγματεύσεις) σε ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, ακριβώς προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός στο ευρωπαϊκό κεκτημένο και στις βέλτιστες πρακτικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαστρεβλώθηκαν Γιούνκερ κεκτημένο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ