Δύο συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων -Πώς προσέγγισαν το θύμα τους μέσω διαδικτύου - iefimerida.gr

Δύο συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων -Πώς προσέγγισαν το θύμα τους μέσω διαδικτύου

Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα συνελήφθησαν στον Βόλο και τη Θεσσαλονίκη, για πορνογραφία ανηλίκων και απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου.

Πρόκειται για έναν 45χρονο Ελληνα και έναν 19χρονο Αλβανό, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με ψεύτικα στοιχεία. Μέσω αυτού, προσέγγισαν 17χρονο Ελληνα και επικοινωνούσαν μαζί του, προκειμένου να τον πείσουν να τους στείλει προσωπικές φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο, ή να δεχθεί προτάσεις που αφορούσαν σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικού ποσού.

Ο 19χρονος συνελήφθη στον Βόλο, όπου είχε πάει για να παραλάβει τον 17χρονο, με σκοπό να πάνε μαζί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου τους περίμενε ο 45χρονος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τελευταίο στη ξενοδοχείο και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με πλήθος αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ