Γραφείο στο σπίτι: Φτιάξε το δικό σου, ακόμη κι αν ο χώρος είναι μικρός -4 ιδέες - iefimerida.gr

Γραφείο στο σπίτι: Φτιάξε το δικό σου, ακόμη κι αν ο χώρος είναι μικρός -4 ιδέες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γραφείο του σπιτιού είναι ένα από τα σημαντικότερα «εργαλεία» δουλειάς για κάθε εργαζόμενη γυναίκα.

Με τις θέσεις εργασίας να είναι πια πολύ περιορισμένες στην αγορά εργασίας, πιθανότατα να έχετε συμβιβαστεί με τη λύση που λέγεται «δουλειά από το σπίτι».

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να φορέσετε το όφις παντελόνι, το σακάκι σας και να μακιγιαριστείτε, αλλά αρκεί μόνο ο καφές, η πιτζάμα σας και το λάπτοπ!

Ετσι, ο χώρος του γραφείου στο σπίτι γίνεται αυτομάτως ένας από τους πιο σημαντικούς μέσα σε αυτό. Θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος κατάλληλα, ώστε να σας εμπνέει, να μπορείτε να αυτοσυγκεντρώνεστε και να δημιουργείτε.

Τι γίνεται όμως όταν τα τετραγωνικά είναι περιορισμένα;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο και το μεράκι σας. Παρακάτω ακολουθούν 4 όμορφες ιδέες που υπόσχονται να δώσουν μια ευχάριστη νότα στο χώρο αυτό, ακόμα κι αν πρόκειται για εναλλακτικού τύπου γραφεία. Η ουσία βρίσκεται στην άνεση και τη λειτουργικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφείο σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ