«Κανένα πρόβλημα μεταξύ τους» - Διευκρινίσεις του ΠΑΟΚ για τις σχέσεις Σαββίδη - Mελισσανίδη - iefimerida.gr

«Κανένα πρόβλημα μεταξύ τους» - Διευκρινίσεις του ΠΑΟΚ για τις σχέσεις Σαββίδη - Mελισσανίδη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιεύματα που θέλουν τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχουν διαταραχθεί τις τελευταίες μέρες, έρχεται να διαψεύσει ο ΠΑΟΚ, μιλώντας για δεσμούς στενής φιλίας ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η απουσία του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ από την εκδήλωση της ΕΠΣ Γρεβενών παρά την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, μεταφράστηκε ως «σύννεφο» στις σχέσεις των δύο παραγόντων ωστόσο ο ΠΑΟΚ έρχεται να το διαψεύσει.

Στον Δικέφαλο του βορρά, όπως αναφέρθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 κάνουν λόγο για μια στενή και μακροχρόνια φιλία, της οποίας οι διαφορές λύνονται μέσα από τις συζητήσεις.

Συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ αναφέρουν: «Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις Μελισσανίδη-Σαββίδη, δεν έχουμε αντιληφθεί εμείς αλλαγή στις σχέσεις τους, τουλάχιστον στον βαθμό που γράφεται. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, πήγε στην ΕΠΣ Γρεβενών μαζί με τον κ. Μελισσανίδη με σχετική εντολή που είχε από τον κ. Σαββίδη. Οι δυο τους έχουν πολλά χρόνια φιλίας, όχι πάντα χωρίς διαφωνίες, οι οποίες όμως συνήθως λύνονται μέσα στις συναντήσεις τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ