6 κομμάτια που μπορείς να φορέσεις και τον χειμώνα και την άνοιξη - iefimerida.gr

6 κομμάτια που μπορείς να φορέσεις και τον χειμώνα και την άνοιξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μετάβαση από τον χειμώνα στην άνοιξη φέρνει σταδιακές αλλαγές στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Θέλουμε περισσότερο χρώμα και πιο ελαφριά ρούχα. Το κατάλληλο ξεσκαρτάρισμα στη ντουλάπα μας για να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι θα φυλάξουμε πριν εντάξουμε τα ανοιξιάτικα ρούχα, δεν αργεί. Υπάρχουν, όμως, κάποια κομμάτια που συνηθίζουμε να φοράμε και τις δύο εποχές. Κομμάτια του χειμώνα, τα οποία με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και τη φετινή Ανοιξη.

Ενα μακρύ, μαύρο παλτό σαφώς δεν θα το φορέσετε και την Ανοιξη, αλλά ένα μαύρο, δερμάτινο jacket – που ήδη μπορεί να έχετε στην ντουλάπα σας- σίγουρα.

Eνα oversized πουλόβερ που φορούσατε συνέχεια κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα μπει στην άκρη. Ενα πιο ελαφρύ, ανοιχτόχρωμο πουλόβερ, όμως, όχι γιατί μπορεί να φορεθεί κάποιο δροσερό, ανοιξιάτικο βράδυ. Ακολουθούν 6 κομμάτια που φοριούνται και τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα ντύσιμο ντουλάπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ