Νέα SsangYong Tivoli & XLV «ECO» με υγραέριο - iefimerida.gr

Νέα SsangYong Tivoli & XLV «ECO» με υγραέριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η SsangYong κορυφώνει τη γκάμα των Tivoli και XLV με τις εκδόσεις «ECO» που χρησιμοποιούν σύστημα υγραεριοκίνησης, προάγοντας τις επιλογές οικονομίας που διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Έτσι τα SsangYong Tivoli & XLV, τα νέα crossover της παλαιότερης premium κορεάτικης φίρμας αυτοκινήτων, είναι τα μοναδικά μοντέλα στις κατηγορίες τους που διατίθενται με κινητήρες βενζίνης (128 ίπποι), πετρελαίου (116 ίπποι) και βενζίνης-υγραερίου (128 ίπποι).

Νέα SsangYong Tivoli & XLV «ECO» με υγραέριο | iefimerida.gr 0

Οι εκδόσεις «ECO» των Tivoli και XLV συνδυάζονται είτε με αυτόματο είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ είναι εξοπλισμένα με μία μεγάλη δεξαμενή υγραερίου 54 λίτρων, που δεν «καταναλώνει» καθόλου από το μεγάλο χώρο αποσκευών των μοντέλων (Tivoli: 423 λίτρα, XLV: 720 λίτρα). Παράληλά με ένα γέμισμα και των δύο δεξαμενών (βενζίνης & υγραερίου), τα δύο SUV της SsangYong, διπλασιάζουν, σχεδόν, την αυτονομία τους, η οποία εκτοξεύεται στα 1.250 χιλιόμετρα.

Η στροφή προς την υγραεριοκίνηση δεν είναι μόνο οικονομικά συμφέρουσα, αλλά και περιβαλλοντικά. Κι αυτό γιατί η κίνηση με υγραέριο είναι κατά, τουλάχιστον, 45% πιο συμφέρουσα από την κίνηση με βενζίνη, ενώ οι εκπομπές βασικών ρύπων είναι χαμηλότερες. Σε σύγκριση με τους κινητήρες diesel, ακόμη και τους πιο σύγχρονους, οι κινητήρες υγραερίου έχουν το προσόν ότι εκπέμπουν λιγότερα σωματίδια άνθρακα.

Νέα SsangYong Tivoli & XLV «ECO» με υγραέριο | iefimerida.gr 1

Τόσο το Tivoli όσο και το XLV «ECO» εξοπλίζονται με σύστημα υγραερίου που είναι ειδικά σχεδιασμένο και εξελιγμένο σε συνεργασία με τη SsangYong από κορυφαία εταιρεία του είδους. Το σύστημα ακολουθεί πιστά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Οι εκδόσεις «ECO» των SsangYong Tivoli & XLV, διατηρούν ατόφια την πλήρη 5ετή εργοστασιακή τους εγγύηση συμπεριλαμβανομένων και των εξαρτημάτων της υγραεριοκίνησης. Σε ετήσια βάση ή κάθε 15.000 χλμ. πραγματοποιείται συντήρηση και έλεγχος όλης της εγκατάστασης υγραεριοκίνησης, με στόχο την άρτια λειτουργία του κινητήρα. Παράλληλα, επωφελούνται και των πλεονεκτημάτων του προγράμματος Εγγύησης Επαναγοράς 55 μηνών

Νέα SsangYong Tivoli & XLV «ECO» με υγραέριο | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SsangYong υγραέριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ