Με στόχο μια νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε - Ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης - iefimerida.gr

Με στόχο μια νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σάλκε - Ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι μια νίκη με την οποία θα αποχαιρετίσει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, θα αγωνιστεί στη Γερμανία απέναντι στην Σάλκε ο ΠΑΟΚ (19:00 Cosmote Sport 3), στη μάχη των «32» του Europa League.

Η ήττα στην Τούμπα με σκορ 3-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον ΠΑΟΚ για κάτι καλό στον επαναληπτικό με την Σάλκε. Ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει πως ένα τέτοιο σκορ πολύ δύσκολα ανατρέπεται, ειδικά με τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα.

Μάτος και Λέοβατς θα απουσιάσουν από τα δύο άκρα της άμυνας ενώ εκτός είναι και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Βαρέλα καθώς και ο Κάνιας.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, έχοντας τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο και Δεληγιαννίδη στην άμυνα, Σακχόφ, Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ στη μεσαία γραμμά ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μυστακίδης, Ενρίκε και Αθανασιάδης.

Στο πλευρό του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται και περίπου 5.000 Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι ταξίδεψαν και από τις κοντινές χώρες για να ενισχύσουν το συγκρότημα του Ίβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σάλκε Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ