8 εναλλακτικά στέκια στην Αθήνα για να παρτάρετε φέτος τις Απόκριες - iefimerida.gr

8 εναλλακτικά στέκια στην Αθήνα για να παρτάρετε φέτος τις Απόκριες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα των Αποκριών κι αυτό το τριήμερο (από την Παρασκευή έως την Κυριακή) η πόλη θα γεμίσει με μασκαράδες, έτοιμους να ξεφαντώσουν.

Μπείτε λοιπόν στο κλίμα, διαλέξτε μια μεταμόρφωση που σας πηγαίνει και αφεθείτε στο ρυθμό της μουσικής.

1) Gazarte

Το καθιερωμένο μασκέ πάρτι του Gazarte την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μας προκαλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας. Φέτος οι υπεύθυνοι έχουν εμπνευστεί τη θεματική της βραδιάς από τους Super Heroes: Batman, Superman, η Storm, ή Wolverine. Ό,τι κι αν επιλέξτε, φορέστε τη μαγική σας κάπα κι ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τις υπερφυσικές σας δυνάμεις. Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Jaguar Bombs με ένα άκρως σουρεαλιστικό soundtrack: rock n’ roll από τα 60’s θα μπλεχτούν με μία playlist του MTV στα early zeros και με εφηβικούς pop ύμνους. Mετά το live και τις δύο μέρες, στα decks θα ανεβαίνουν Dj's για να κρατήσει το party μέχρι το πρωί.

Βουτάδων 32-34 Γκάζι

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ Απόκριες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ