Μπαρ τέλος: Γνώρισε τον έρωτα στο γυμναστήριο -Μάθε πώς - iefimerida.gr

Μπαρ τέλος: Γνώρισε τον έρωτα στο γυμναστήριο -Μάθε πώς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περίπτωση που είσαι σε φάση αναζήτησης της αγάπης, τα μπαρ θεωρούνται ξεπερασμένα. Πλέον, είναι ελάχιστοι οι άνδρες που θα στην «πέσουν» ενώ πίνεις το ποτό σου με την παρέα σου, καθώς προτιμούν τον ασφαλή τρόπο των κοινωνικών δικτύων (πφφφ).

Εν έτη 2017, όμως, πέρα από το Facebook, υπάρχει ένα μέρος που μπορεί να βρεις την αγάπη και αυτός είναι το γυμναστήριο!

Θα μου πεις «εγώ στο γυμναστήριο είμαι χάλια. Ιδρωμένη με μαλλιά κολλημένα στο πρόσωπο και κατακόκκινα μάγουλα. Μόνο σέξι δεν νιώθω. Πώς θα γίνει παιχνίδι;».

Ναι, έχεις δίκιο κάπως έτσι είναι όλες οι φυσιολογικές κοπέλες στο γυμναστήριο, οι οποίες ξέρουν πως φουλ μέικ απ και eyeliner δεν πάνε με τη γυμναστική. Ωστόσο, μέσα σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν δεκάδες ευκαιρίες φλερτ και αφορμές να πιάσεις κουβέντα με όποιον σου αρέσει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media γυμναστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ