Απίστευτη ταλαιπωρία στην Πάτρα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη ταλαιπωρία στην Πάτρα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμονή ωρών, ένταση ακόμη και μπουκάλια έπεσαν σήμερα στην Πάτρα μπροστά από τα γραφεία του κοινωνικού οργανισμού του δήμου όπου δημιουργήθηκαν ουρές από πολίτες που διεκδικούν μία θέση στο Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης.

Ανάμεσα σε όλη αυτή την αναταραχή, σύμφωνα με το thesbest.gr, κάποιος κάλεσε και την τροχαία για να επιδώσει κλήσεις στα δίκυκλα των πολιτών, που είχαν σταθμεύσει στην άκρη της Γούναρη και μπροστά από τα γραφεία του κοινωνικού οργανισμού του δήμου.

Μάταια προσπαθούσε ο υπεύθυνος να εξηγήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος, ότι από αύριο θα εξυπηρετούν περισσότεροι υπάλληλοι στα γκισέ. Οι ενδιαφερόμενοι για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης δεν έφευγαν από το σημείο, ενώ κάποιοι από αυτούς βρίσκονταν εκεί από νωρίς το πρωί.

Η αναμονή προκάλεσε νεύρα και οι διαπληκτισμοί έφθασαν εως και σε ρίψεις αντικειμένων προς τα γραφεία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δικαιολογητικά δίνει μόνο το εν λόγω γραφείο και όχι κάποιο ΚΕΠ. Ετσι η ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν όσοι συγκεντρώθηκαν ήταν μεγάλη.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, ο δήμος έχει ελλείψεις σε προσωπικό ενώ δεν επαρκούν και τα αναλώσιμα.

Αύριο θα γίνει μια προσπάθεια ενίσχυσης των γκισέ με 4 θέσεις αλλά ακόμη κι αυτό δεν φαίνεται ικανό για να εξυπηρετήσει τις εκατοντάδες και των πατρινών που προσέρχονται κάθε μέρα στις δομές της πρόνοιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ