Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση παρουσιάζει ως μεταρρυθμίσεις τα νέα μέτρα - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση παρουσιάζει ως μεταρρυθμίσεις τα νέα μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξεία κριτική στην κυβέρνηση για τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup άσκησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Oπως έγραψε, «Η Αθήνα, για μια ακόμα φορά, ανειλικρινώς αποδέχτηκε αδύνατους δημοσιονομικούς στόχους. Περισσότερες μειώσεις στις συντάξεις και μεγαλύτερους φόρους παρουσιάζοντάς τα ως «μεταρρυθμίσεις».

20/2/17 Eurogroup: Athens, again, insincerely accepted impossible fiscal targets. More pension cuts & higher taxes presented as 'reforms'... https://t.co/fSMAJN13Kb

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν ο κ. Βαρουφάκης με άρθρο του είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να έρθει σε ρήξη με τους πιστωτές αν πραγματικά εννοεί πως δεν θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις. Μάλιστα υπενθύμιζε ότι ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι ο μηχανισμός για το παράλληλο νόμισμα είναι έτοιμος από το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Βαρουφάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ