Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Αρχισαν επεισόδια στο Αλεξάνδρειο - Γιαννακόπουλος: «Ντροπή!» - iefimerida.gr

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Αρχισαν επεισόδια στο Αλεξάνδρειο - Γιαννακόπουλος: «Ντροπή!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ, άρχισε με επεισόδια πριν το... τζάμπολ.

Πολύς κόσμος βρέθηκε συγκεντρωμένος πίσω από τις θέσεις των επισήμων και αυτό είχε προκαλέσει τα παράπονα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Συγκεριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγήκε στο παρκέ και πήγε να πάρει τη θέση του στα επίσημα. Όταν είδε, όμως, την κατάσταση που επικρατεί συνομίλησε για λίγο με το Νίκο Λάσκαρη και επέστρεψε στα αποδυτήρια, αναφέροντας πως αν δεν αδειάσει ο χώρος πίσω από τα επίσημα, το «τριφύλλι» δεν θα κατέβει στον τελικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με την εικόνα, στο «Nick Galis Hall», λίγο πριν το τζάμπολ και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε έναν τελικό-παρωδία. «Είναι θέματα που είναι αυτονόητα. Θέλαμε έναν τελικό γιορτή, πράξαμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η αστυνομία δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εκκενώνουν τις θύρες», είπε στην κάμερα της Nova, ο οποίος παρατήρησε επίσης πως επενδύουμε όλοι στο μπάσκετ. εμείς ως πρόεδροι, εσείς ως χορηγού και οι φίλαθλοι με το εισιτήριό τους. Ο χώρος εκεί (σ.σ. στα επίσημα) είναι της ΕΟΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος να λάβει μέρος σε αυτή την παρωδία. Περιμένουμε, αν δεν συμμορφωθούν, δεν πρόκειται να γίνει αγώνας».

Μάλιστα, οπαδοί του ΠΑΟ και του Αρη πέταξαν μπουκάλια και φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να τρέξουν στα αποδυτήρια! Εν συνεχεία επέστρεψαν στο παρκέ για προθέρμανση, αλλά οι διαιτητές είπαν αν σε 15' δεν γίνουν τα προβλεπόμενα, ο τελικός δεν γίνεται!

Λίγη ώρα μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το Αλεξάνδρειο, όμως τελικά ο τελικός Κυπέλλου στο Αλεξάνδρειο θα ξεκινήσει, παρά τη μεγάλη αναστάτωση που επικράτησε, όπως ενημέρωσε ο Χρυσόστομος Σχινάς στις 17:45.

Τελικά στις 18:05 έγινε το τζάμπολ του αγώνα, από την στιγμή που... ξεκαθάρισε η κατάσταση στα επίσημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης Παναθηναϊκός μπάσκετ τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ