Η ΓΕΝΟΠ απειλεί με μπλακ άουτ - iefimerida.gr

Η ΓΕΝΟΠ απειλεί με μπλακ άουτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απεργιακό μπαράζ με ορατό τον κίνδυνο ενός μπλακ αουτ ετοιμάζεται η ΓΕΝΟΠ, αντιδρώντας στο σχέδιο για την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος (φωτό), δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και θα ζητήσει ραντεβού ακόμα και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην προσπάθειά του να διευρύνει τις συμμαχίες του.

Πρόθεση της ΓΕΝΟΠ είναι το πρώτο 48ωρο των απεργιών να γίνουν διακοπές ρεύματος σε υπουργεία, κτίρια του δημοσίου και μικρό αριθμό καταναλωτών, να ακολουθήσουν περισσότερες διακοπές το δεύτερο 48ωρο και ακόμα περισσότερες το τρίτο, χωρίς να αποκλείεται το μπλακ αουτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινητοποιήσεις θα αρχίσουν γύρω στις 6-7 Μαΐου, μια εβδομάδα πριν από την 15η Μαΐου, μέρα κατά την οποία σύμφωνα με την κυβέρνηση θα κατατεθεί στην Βουλή το νομοσχέδιο για την πώληση επιπλέον 17% της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ