ΑΠΟΕΛ για πρόκριση μέσα στο «Σαν Μαμές» - Χατ-τρικ Τζέκο και Ζλάταν [βίντεο] - iefimerida.gr

ΑΠΟΕΛ για πρόκριση μέσα στο «Σαν Μαμές» - Χατ-τρικ Τζέκο και Ζλάταν [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαίες αναμετρήσεις διεξήχθησαν την πρώτη βραδιά των νοκ-άουτ στη φάση των «32» του Europa League.

Ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο στάθηκε όρθιος στο καυτό «Σαν Μαμές» αλλά διατήρησε και τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η κυπριακή ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με ένα εκπληκτικό γκολ του Εφραίμ, με τους Βάσκους να απαντούν άμεσα και να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα σε άλλες δύο περιπτώσεις. Ωστόσο ο Γιαννιώτας ένα λεπτό πριν τη λήξη ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και άφησε τα πάντα ανοιχτά για τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης απέναντι στην Σ.Ετιέν. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σημείωσε χατ-τρικ οδηγώντας την ομάδα του στην σπουδαία νίκη με σκορ 3-0.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν όμως και ο Εντιν Τζέκο στο «Μαδριγάλ». Η Ρόμα ήταν καταιγιστική απέναντι στην Βιγιιαρεάλ και με τον Βόσνιο να σημειώνει χατ-τρικ, πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 4-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ΑΠΟΕΛ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ