Ερχονται εκπτώσεις έως και 70% - iefimerida.gr

Ερχονται εκπτώσεις έως και 70%

εκπτώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου με τους εμπόρους να εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε εκείνες τις ημέρες προκειμένου να κυκλοφορήσει ζεστό χρήμα στην αγορά.

Οι γιορτές πέρασαν, αλλά τα καταστήματα παρέμειναν άδεια. Τώρα η ρευστοποίηση των αποθεμάτων που διαθέτουν θα οδηγεί σε σημαντικές προσφορές στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων. Παρόλα αυτά οι έμποροι δε φαίνεται να προσδοκούν κέρδος, απλώς θέλουν να βγάλουν κάποια από τα σπασμένα της χρονιάς και να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους σε βιώσιμα επίπεδα.

Η εκτίμηση του εμπορικού κόσμου είναι ότι οι μειώσεις των τιμών θα διαμορφωθούν σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι και σε 70% προκειμένου να προκαλέσουν οι καταστηματάρχες το ενδιαφέρον των καταναλωτών, ενώ παράλληλα αρκετές είναι οι περιπτώσεις καταστημαρχών που περιμένουν με τις εκπτώσεις να ρευστοποιήσουν το στοκ τους για να προχωρήσουν στη συνέχεια στο κλείσιμο της επιχείρησης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί στην αγορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ