Χορός ένοπλων ληστειών χθες το βράδυ - iefimerida.gr

Χορός ένοπλων ληστειών χθες το βράδυ

ένοπλοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δράση των ένοπλων κακοποιών συνεχίζεται καθημερινά και κυρίως τις βραδινές ώρες. Χθες στόχος ληστών έγιναν ένα σούπερ μάρκετ, περίπτερα, ζαχαροπλαστείο και κατάστημα παιχνιδιών.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το βράδυ όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό πόσο από τα ταμεία και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Στη δεύτερη περίπτωση, μόλις πέντε λεπτά αργότερα, στην περιοχή των Μεγάρων, έξι άτομα με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν τσιγάρα από περίπτερο. Στη συνέχεια στις 10 το βράδυ ένοπλος εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στο Μαρούσι και πήρε τις εισπράξεις.

Δύο ένοπλες ληστείες όμως σημειώθηκαν και στον Κορυδαλλό όταν λίγο μετά τις 3 τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Δερβενακίων και Αθανασίου Διάκου, δύο άγνωστοι με την απειλή όπλων λήστεψαν περίπτερο.
Το δεύτερο περιστατικό στην περιοχή σημειώθηκε στις 4:05 τα μεσάνυχτα όταν άγνωστοι διέρρηξαν κατάστημα παιχνιδιών και προσπάθησαν να αφαιρέσουν το ΑΤΜ που υπήρχε, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και έφυγαν με άδεια χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ