Ζουράρις κατά Μουζάλα για το προσφυγικό: Να ξεσηκωθεί ο κόσμος! - iefimerida.gr

Ζουράρις κατά Μουζάλα για το προσφυγικό: Να ξεσηκωθεί ο κόσμος!

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Ζουράρις διαφοροποιήθηκε -εμμέσως- από τον κυβερνητικό σχεδιασμό, προτείνοντας στους κατοίκους της Κω να ξεσηκωθούν αν κρίνουν ότι η δημιουργία Προαναχωρησιακού Κέντρου βλάπτει τα συμφέροντά τους.

Όπως αναφέρει το politischios.gr, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κω ''Έκφραση 97'' ο υφυπουργός Παιδείας συμβούλεψε τους κατοίκους της Κω να ξεσηκωθούν, αν κρίνουν ότι η κυβερνητική απαίτηση δημιουργίας Προαναχωρησιακού Κέντρου στο νησί βλάπτει τα συμφέροντά τους.

Ο σχεδιασμός δημιουργίας Προαναχωρησιακών Κέντρων στα νησιά «πρώτης γραμμής» της προσφυγικής κρίσης βρίσκεται στον πυρήνα της κοινής πολιτικής για το προσφυγικό μεταξύ κυβέρνησης και Ε.Ε., παρά την κάθετη και κατηγορηματική άρνηση των νησιών να αποδεχτούν την εφαρμογή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Ζουράρις Κως
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ