Στα λευκά ντύθηκε η Αττική - Κρύο και χιόνια το σκηνικό του καιρού σήμερα - iefimerida.gr

Στα λευκά ντύθηκε η Αττική - Κρύο και χιόνια το σκηνικό του καιρού σήμερα

χιόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιονισμένο είναι από χθες το τοπία σε περιοχές της Αττικής και μάλιστα το χιόνι και ο πάγος έχουν κάνει απαραίτητες τις αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κίνηση στη λεωφόρο Διονύσου, από Διόνυσο προς νέα Μάκρη, καθώς και στη λεωφόρο Πεντέλης γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Στην Πάρνηθα ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω παραμένει κλειστός, ενώ άνοιξε ο περιφερειακός δρόμος από την Πεντέλη προς τον Άγιο Πέτρο.

Το ίδιο λευκό σκηνικό και στο δρόμο από Αγιο Στέφανο προς Μαραθώνα, ενώ χιόνι πέφτει και στην Στενή της Εύβοιας,με προβλήματα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία και σε πολλά σημεία χρειάζονται αλυσίδες.

είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμεραΧαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και νότιας Ελλάδας, αλλά και στην Αττική .

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νόμου και κυρίως τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και το θερμόμετρο θα δείξει από -03) έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ