Παππάς από την Καλαμάτα: «Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα λυθούν τα ζητήματα των επαγγελματιών» - iefimerida.gr

Παππάς από την Καλαμάτα: «Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα λυθούν τα ζητήματα των επαγγελματιών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε σύσκεψη που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού με τη συμμετοχή μελών του και εκπροσώπων επαγγελματιών της περιοχής.

Ο Υπουργός ανέφερε πως «η ολοκλήρωση του βασικού οδικού άξονα φέρνει τη Μεσσηνία πιο κοντά στην Αθήνα, πιο κοντά στις ευκαιρίες για ανάπτυξη», ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής.

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση, εδώ και δυο χρόνια, για τη στήριξη του μικρομεσαίου επαγγελματία και διαβεβαίωσε τους παριστάμενους πως με την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης θα προχωρήσει η μελέτη και η επίλυση σειράς ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Δηλώνω πιο αισιόδοξος μετά από αυτή τη σύσκεψη. Συνάντησα ανθρώπους που πιστεύουν στον τόπο τους, ξέρουν τα προβλήματα όπως και τις λύσεις. Μπορούμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, να εδραιώσουμε την ανάπτυξη».

Εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκε ο Νίκος Παππάς. Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γεώργιο Μπέζο, και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος, καθώς και με γιατρούς και εργαζόμενους.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε, απευθυνόμενος προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου: «Στόχος όλων μας είναι να αντιστρέψουμε τους όρους απαξίωσης της δημόσιας Υγείας. Με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έχει γίνει ήδη η αρχή. Χαίρομαι γιατί διαπιστώνω ότι εκμεταλλεύεστε άψογα την αποφασιστικότητα της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και προσθέτετε σ’ αυτή και τη δική σας ικανότητα να βελτιώνετε την λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως κάνατε με την εξοικονόμηση δαπανών».

Ο Νίκος Παππάς είχε την ευκαιρία να συναντήσει εργαζόμενους από τους τομείς σίτισης, καθαριότητας και φύλαξης του Νοσοκομείου, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγους μήνες εργάζονταν για εργολαβικές εταιρείες, ενώ πλέον έχουν υπογράψει ατομικές συμβάσεις εργασίας με το ίδρυμα. Όπως εξήγησε ο Υπουργός: «Η μετάβαση στο νέο καθεστώς διπλασίασε τους μισθούς αυτών των εργαζομένων, ενώ υπήρξε εξοικονόμηση 200.000 ευρώ για το Νοσοκομείο».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εξήγγειλε την ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας και την εξοικονόμηση χρημάτων. «Πολύ σύντομα θα δρομολογήσουμε και θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία», ανέφερε ο Νίκος Παππάς χαρακτηριστικά.

Τον Υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππάς Καλαμάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ