Τίμερμανς σε Θεοδωράκη: Υπάρχουν περιθώρια να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι την Δευτέρα - iefimerida.gr

Τίμερμανς σε Θεοδωράκη: Υπάρχουν περιθώρια να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι την Δευτέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν ακόμα περιθώρια να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι την Δευτέρα είπε ο Φρανς Τίμερμανς, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον Σταύρο Θεοδωράκη στη συνάντηση τους στο Στρασβούργο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον επικεφαλής του Ποταμιού, ο κ.Τίμερμανς ήταν κι αυτός στη γραμμή Μοσκοβισί. Η χώρα μας δεν θα έχει περιθώρια για μια καλύτερη συμφωνία μετά τον Φεβρουάριο. Οι συνθήκες για τους Ελληνες θα δυσκολέψουν όσο πλησιάζουμε στις ολλανδικές και γαλλικές εκλογές επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ. Σε ότι αφορά τη στάση του ΔΝΤ ο κ.Τίμερμανς είπε στον κ. Θεοδωράκη και στον ευρωβουλευτή Μίλτο Κύρκο ότι προφανώς υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις αλλά δεν βλέπει με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί το ελληνικό πρόγραμμα αν αποχωρίσει το ΔΝΤ.

Τίμερμανς και Θεοδωράκης συμφώνησαν ότι αν τα σχεδιάζαμε όλα από την αρχή θα ήταν καλύτερα να μην συμμετείχε στο πρόγραμμα διάσωσης το ΔΝΤ . Τώρα όμως είμαστε στο τέλος και όχι στην αρχή και οποιαδήποτε τέτοια ανατροπή μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ