Πορτογαλία: Πυρκαγιά στον 21ο όροφο ξενοδοχείου -Τρεις τραυματίες, απομακρύνθηκαν 1.000 άτομα - iefimerida.gr

Πορτογαλία: Πυρκαγιά στον 21ο όροφο ξενοδοχείου -Τρεις τραυματίες, απομακρύνθηκαν 1.000 άτομα

Φωτογραφία: AP Photo/Francisco Seco
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις άνθρωποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας αναθυμιάσεων σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη σε μεγάλο ξενοδοχείο στη Λισαβόνα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

«Περίπου 1.000 άνθρωποι, πελάτες και εργαζόμενοι, απομακρύνθηκαν» είπε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Αντόνιο Περέιρα, στην πορτογαλική εφημερίδα Diario de Noticias. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει εκ νέου αργότερα το βράδυ.

Η πυρκαγιά, την οποία οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο εντός 40 λεπτών, ξέσπασε στις 13.10 τοπική ώρα στον 21ο όροφο του ξενοδοχείου Sheraton, στο κέντρο της πόλης, όπως επισήμαναν οι αρχές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία τρεις άνθρωποι εισέπνευσαν καπνό και υπέστησαν δηλητηρίαση. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επιτόπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά πορτογαλία Λισαβόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ