Ερώτηση στον Τσίπρα για την τιμολόγηση των φαρμάκων κατέθεσε ο Λοβέρδος - iefimerida.gr

Ερώτηση στον Τσίπρα για την τιμολόγηση των φαρμάκων κατέθεσε ο Λοβέρδος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ενεργοποίηση της «ώρας του πρωθυπουργού», την περασμένη Παρασκευή, όπου ο κ. Τσίπρας απάντησε σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τη διαφθορά, σήμερα δύο νέες ερωτήσεις κατατέθηκαν προς τον πρωθυπουργό.

Η πρώτη είναι του Ανδρέα Λοβέρδου και αφορά την τιμολόγηση των φαρμάκων. Με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή για το θέμα της Novartis και την αύξηση της τιμής συγκεκριμένων φαρμάκων της εταιρείας το τετράμηνο του 2012 που εκείνος ήταν υπουργός Υγείας, ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για προσβλητικά και συκοφαντικά επιχειρήματα από την πλευρά του κ. Τσίπρα και τον ρωτά εάν προτίθεται να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Η δεύτερη ερώτηση είναι του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη και αφορά και εκείνη την Υγεία. Ο κ. Θεοχάρης ρωτά τον πρωθυπουργό εάν προτίθεται να παρέμβει ώστε να αντιμετωπιστεί το χάος που υφίσταται στις χειρουργικές αίθουσες των νοσοκομείων της χώρας λόγω έλλειψης γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και επίσης ποιος είναι ο κυβερνητικός σχεδιασμός συνολικά, ώστε να δοθεί λύση στα προβλήματα που μαστίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ