Το τραγούδι που έγραψε για τη νεογέννητη κόρη του ο Jay-Z [βίντεο] - iefimerida.gr

Το τραγούδι που έγραψε για τη νεογέννητη κόρη του ο Jay-Z [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπλου Άιβι Κάρτερ είναι το μωρό που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τη χρονιά που πέρασε, καθώς οι φήμες για την εγκυμοσύνη της διάσημης μαμάς του, Μπιγιόνσε, έδιναν και έπαιρναν στα διεθνή και εγχώρια μίντια. Αν και μόλις τριών ημερών, το όνομά της είναι ήδη γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα κοσμικά, αλλά πλέον θα γίνει και σε όσους απλά ακούν τα τραγούδια του – επίσης διάσημου – μπαμπά της.

Ο τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός Jay-Z, ο οποίος αρέσκεται στο να εκφράζει τα συναισθήματά του μέσα από τους στίχους του, έγραψε ένα τραγούδι για τη γέννηση της νέας γυναίκας της ζωής του, στο οποίο μιλάει για τη σύλληψη της μικρής στο Παρίσι, ενώ κάνει και μια αποκάλυψη.

Για πρώτη φορά, μέσα από το τραγούδι με τίτλο «Glory», το ευρύ κοινό έμαθε ότι λίγο πριν μείνει έγκυος στην Μπλου Άιβι Κάρτερ, η Μπιγιόνσε είχε μια αποβολή. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο στίχος, «την τελευταία φορά η αποβολή ήταν τόσο τραγική. Φοβόμασταν ότι θα χάσουμε και εσένα, αλλά ήρθες μωρό μου σαν μαγεία».

Άλλοι στίχοι λένε: «Είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα που έχω ποτέ νιώσει, οι λέξεις δε μπορούν να περιγράψουν αυτό που πραγματικά αισθάνομαι. Μωρό μου η μεγαλύτερη δημιουργία μου είσαι εσύ». Στο τέλος μάλιστα του τραγουδιού ακούγεται το κλάμα της Blue Ivy.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι για τη γέννηση της κόρης τους αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η Μπλου είναι ένα υγιές κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο φυσιολογικά και ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μας. Η γέννησή της ήταν πολύ συναισθηματική και απίστευτα ήρεμη, είμαστε στον Παράδεισο. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι μας ευχήθηκαν. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές, τις ευχές, την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ