Τελεσίγραφο από Λοβέρδο στους φαρμακοποιούς - iefimerida.gr

Τελεσίγραφο από Λοβέρδο στους φαρμακοποιούς

Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και να χορηγήσουν κανονικά φάρμακα στους ασφαλισμένους ζήτησε από τους φαρμακοποιούς της Αθήνας και του Πειραιά, ο υπουργός Υγείος Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, την ερχόμενη εβδομάδα, εφόσον δεν αλλάξει κάτι, το υπουργείο θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων.

«Στόχος αυτών των κινητοποιήσεων ήταν ο ΕΟΠΠΥ, δηλαδή να μη γίνει μια μεγάλη μεταρρύθμιση η οποία ήδη εφαρμόζεται. Η δική μου προ εβδομάδος προειδοποίηση ήταν σαφής . Από δω και πέρα ο καθένας θα επανεξετάσει τη στάση του και σίγουρα από την επόμενη βδομάδα θα πάρουμε τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να είναι ο ασφαλισμένος εντάξει σε αυτά που χρειάζεται , στα θέματα της υγείας, σε αυτά που πολλές φορές έχουν και επείγουσα προτεραιότητα για τον ίδιο και για την οικογένειά του» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ