Βλέπει Τοροσίδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Βλέπει Τοροσίδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

«Η Γιουνάιτεντ βλέπει τον πολυσύνθετο Τοροσίδη και μπορεί να δελεάσει με μία πρόταση τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα», αναφέρει ο τίτλος της αγγλικής εφημερίδας, που προφανώς δεν έχει καλή γνώση της οικονομικής κατάστασης των «ερυθρόλευκων».

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας αμυντικός παρακολουθείται από τη Γιουνάιτεντ εδώ και 18 μήνες και η ανάγκη ενός παίκτη που μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις στα μετόπισθεν έχει γίνει μεγαλύτερη μετά τους τραυματισμούς που υπάρχουν. Άνθρωποι της ομάδας τον παρακολούθησαν στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή και θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες αν θα προχωρήσουν στην κατάθεση πρότασης. Ο Τοροσίδης έχει ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκ. ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά η ανάγκη των Ελλήνων για μετρητά ίσως μειώσει την τιμή του», αναφέρει το ρεπορτάζ των Άγγλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ