Το αγαπάμε γιατί προσαρμόζεται σε πολλά φαγητά, επειδή το κρέας του θεωρείται «καθαρό», ή τουλάχιστον πιο καθαρό από άλλα.
Το στήθος κοτόπουλου όμως, το κρέας στο οποίο ορκίζονταν οι μαμάδες μας τα περασμένα χρόνια, φαίνεται να αμφισβητείται για όλα τα θετικά για τα οποία ξεχώρισε στο παρελθόν, καθώς, όπως προκύπτει, είναι πλέον πιο λιπαρό. Και αυτό λόγω των λευκών λεπτών διαγραμμίσεων που εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε αυτό, οι οποίες οφείλονται στις αλλαγές των πρακτικών που ακολουθεί η πτηνοτροφία.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο