Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα υπογράψει τα πάντα - iefimerida.gr

Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα υπογράψει τα πάντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM παραχώρησε συνέντευξη ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης το πρωί της Παρασκευής.

Ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα «ξεβρακωθεί» και πως ο πρωθυπουργός θα υπογράψει τα πάντα προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

«Η κυβέρνηση θα ξεβρακωθεί. Θα υπογράψει τα πάντα ο Τσίπρας, γιατί θα πάει φυλακή αν δεν υπογράψει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης.

Παράλληα πρόσθεσε πως: «όποιος βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, έχω πει εδώ και δύο χρόνια, θα πάει φυλακή, γιατί θα ξεσπάσει τέτοια ανθρωπιστική κρίση που οι ίδιοι που λένε επιπόλαια για δραχμή, θα ζητάνε στο πιάτο το κεφάλι όποιου βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ», ενώ τέλος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα υπογράψει συνολικά ότι ζητηθεί για να μπορεέσει να επιβιώσει.

«Όλα θα τα υπογράψει. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει να το διαχειριστεί μετά αυτό. Γιατί η υπογραφή είναι ένα χαρτί. Το υπογράφεις εύκολα. Την κοινωνία πώς θα τη διαχειριστείς μετά με τέτοια μέτρα βαριά;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ