Γιορτάζουμε τον Αγιο Βαλεντίνο στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Γιορτάζουμε τον Αγιο Βαλεντίνο στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος [πρόγραμμα]

φωτογραφία: snfcc.org
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 14 Φεβρουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων.

H πρόσκληση μας αφορά, είτε πάμε μόνοι είτε με το άλλο μας μισό, παρακολουθώντας την προβολή της ταινίας «Χαμένοι στη μετάφραση» και απολαμβάνοντας μια συναυλία από τους The Wedding Singers.

Γιορτάζουμε τον Αγιο Βαλεντίνο στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος [πρόγραμμα] | iefimerida.gr 0

«Χαμένοι στη μετάφραση» (2003) 19.30
Στο Φάρο του ΚΠΙΣΝ, θα προβληθεί μία αναπάντεχη ερωτική ιστορία για τις πιθανότητες της ζωής.
Στην ταινία της Sofia Coppola «Χαμένοι στη μετάφραση» η Charlotte και ο Bob θα γνωριστούν στο εξωτικό Τόκυο και θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα γεμάτο έντονα συναισθήματα, αλλά και παρεξηγήσεις.

The Wedding Singers, 21.00
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν οι The Wedding Singers οι οποίοι θα μετατρέψουν τον Πύργο των Βιβλίων στο πιο πολύχρωμο πάρτι της πόλης.
Με ένα non-stop mix από διασκευές των ‘90s και την απαραίτητη δόση αστερόσκονης θα μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς τους, προσκαλώντας μας όλους να γιορτάσουμε την αγάπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΠΙΣΝ Αγίου Βαλεντίνου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ