Το τρολάρισμα της Χίλαρι σε Τραμπ μετά την απόφαση για το διάταγμα -Τι έγραψε στο Twitter - iefimerida.gr

Το τρολάρισμα της Χίλαρι σε Τραμπ μετά την απόφαση για το διάταγμα -Τι έγραψε στο Twitter

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ισχυρό... χαστούκι δέχθηκε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αφού είδε για ακόμη μια φορά το διάταγμα του για τους μετανάστες, να μην εγκρίνεται από τις αρμόδιες Αρχές.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Ομοσπονδιακού Εφετείου να μην άρει το...πάγωμα του διατάγματος που είχε ήδη αποφασιστεί από δικαστή του Σιάτλ, η Χίλαρι Κλίντον έκανε την εμφάνισή της.

Η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ έγραψε το λιτό -αλλά με μεγάλο νόημα- 3-0, το οποίο παραπέμπει σε ποδοσφαιρικό σκορ, αλλά είναι οι ψήφοι των τριών δικαστών του ομοσπονδιακού δικαστηρίου.

3-0

Να σημειωθεί ότι η απόφαση να μην... ξεπαγώσει το διάταγμα ήταν ομόφωνη, καθώς και οι τρεις δικαστές τάχθηκαν εναντίον του.

«Θα σας δω στο δικαστήριο, η ασφάλεια του Έθνους μας είναι σε κίνδυνο», έγραψε και μάλιστα σε κεφαλαία για να εκδηλώσει την οργή του ο Αμερικανός πρόεδρος!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ