Ξεψύχησε στα 13 του μετά το τελευταίο του γκολ - iefimerida.gr

Ξεψύχησε στα 13 του μετά το τελευταίο του γκολ

Ξεψύχησε στα 13 του μετά το τελευταίο του γκολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική εξέλιξη είχε ένας αγώνας εφήβων στο Νιούκαστλ της Αγγλίας όταν ένας 13χρονος έπεσε νεκρός την ώρα που πανηγύριζε για το γκολ που είχε μόλις πετύχει.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στον αγώνα Saints - Stafford Falcons. Ο μικρός Λίαμ Γουντ μόλις είχε πετύχει ένα γκολ και έτρεξε προς τους συμπαίκτες του για να πανηγυρίσει. Ξαφνικά, μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών, των προπονητών και των γονιών τους, ο 13χρονος κατέρρευσε.

Όλοι πέσανε πάνω του για να τον βοηθήσουν, αλλά το παιδί δεν ανέπνεε. Οι υπεύθυνοι φώναξαν το ασθενοφόρο, αλλά ωσότου έρθει ιατρική βοήθεια, το παιδί είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε με διαφορετικό τρόπο. Το ασθενοφόρο ήρθε γρήγορα» είπε ο προπονητής της ομάδας.

Συντετριμένοι οι φίλοι του αδικοχαμένου έφηβου παίκτη έχουν κατακλύσει τη σελίδα που άνοιξαν στο Facebook στη μνήμη του με αφιερώσεις...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ