Στα λευκά και η Αττική - Τσουχτερό κρύο, χιονόνερο και χιόνια - iefimerida.gr

Στα λευκά και η Αττική - Τσουχτερό κρύο, χιονόνερο και χιόνια

άνεμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο χιονιάς, καθώς και σήμερα το σκηνικό του καιρού θα είναι... παγωμένο. Μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Πάρνηθα, που από το πρωί έχει ντυθεί στα λευκά. Χιονόνερο ή χιόνι θα πέσει σήμερα στην ανατολική χώρα, ενώ στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειο εντάσεως 7 και πιθανόν 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

Στην Αττική νεφώσεις με χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού με παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και πιθανόν και στα βόρεια προάστια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τη θερμοκρασία να ξεκινά από τους -2 και να σκαρφαλώνει μέχρι τους 7 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ