Σας δίνω την εύκολη συνταγή, χωρίς κρασί, είναι πιο ελαφριά και εύκολη στην προετοιμασία.
Υλικά
- 5 κρεμμύδια
- 100 γραμμάρια τριμμένο τυρί
- 4-6 φέτες χωριάτικο ψωμί
- 1 λίτρο ζωμό κρέατος
- 20 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
- Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
- Καθαρίστε τα κρεμμύδια και κόψτε τα σε λεπτές ροδέλες
- Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ροδίστε τα κρεμμύδια για 3 λεπτά
- Ρίξτε το αλεύρι, ανακατέψτε
- Λιώστε τον ζωμό κρέατος σε πολύ ζεστό νερό και προσθέστε το στην κατσαρόλα
- Σκεπάστε την κατσαρόλα και βράστε σε σιγανή φωτιά για 30 λεπτά
- Ανάψτε το γκριλ στους 200 βαθμούς
- Αδειάστε τη σούπα σε ατομικά μπολάκια που μπαίνουν στον φούρνο
- Βάλτε μια-δυό φέτες ψωμί σε κάθε μπολάκι, απλώστε πάνω στο ψωμί τριμμένο τυρί
- Ψήστε στο γκριλ για 5-10 λεπτά, ώσπου να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινίσει το ψωμί
Μη δεσμεύεστε για τα μπολάκια: χρησιμοποιείστε ατομικά σκεύη, ό,τι μπαίνει στον φούρνο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο