7 διαφορετικά στιλ για να μην ντύνεσαι βαρετά στη δουλειά - iefimerida.gr

7 διαφορετικά στιλ για να μην ντύνεσαι βαρετά στη δουλειά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κανείς ρωτούσε μια γυναίκα ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται, όταν ξυπνάει το πρωί για να πάει στη δουλειά, η απάντηση που θα έπαιρνε θα περιοριζόταν σε δύο πράγματα: το μακιγιάζ και τα ρούχα!

Κι αν στο μακιγιάζ μπορεί να αρκεστεί σε μια βάση, λίγη μάσκαρα, ρουζ και ένα κραγιόν για να ξεμπερδέψει, το τι θα φορέσει είναι σίγουρα πραγματικός εφιάλτης.

Πόσες φορές δεν έχετε ανοίξει και εσείς την ντουλάπα σας το πρωί και χάσατε χρόνο κοιτώντας την με απεγνωσμένο βλέμμα;

Εκεί μέσα υπάρχουν τόσες ενδυματολογικές επιλογές, μα αισθάνεστε πάντα ότι δεν έχετε τίποτα που να σας ταιριάζει. Θέλετε η εμφάνιση σας στη δουλειά να είναι κομψή και περιποιημένη, αλλά καταλήγετε πάντα με το πιο κοινό outfit: ένα τζην, μια μπλούζα και ένα φλατ παπούτσι για άνεση.

Βαρετό, δεν νομίζετε;

Προτείνουμε λοιπόν να ξεκινήσετε την αυριανή σας μέρα με στιλ και για αυτό σας δείχνουμε επτά διαφορετικά σύνολα για όλη την εβδομάδα, από το πιο κλασικό μέχρι το πιο μοντέρνο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντύσιμο μόδα δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ