Αναβολή ποδοσφαιρικού αγώνα στο Κορδελιό λόγω βόμβας του Β’ Παγκοσμίου πολέμου - iefimerida.gr

Αναβολή ποδοσφαιρικού αγώνα στο Κορδελιό λόγω βόμβας του Β’ Παγκοσμίου πολέμου

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμενόμενη εκκένωση της ευρύτερης περιοχής του Κορδελιού, λόγω βλήματος του Β’ παγκοσμίου πολέμου που βρέθηκε, οδήγησε στην αλλαγή της ημέρας της αναμέτρησης του Αγροτικού Αστέρα με τον Κισσαμικό για την Stoiximan.gr Football League.

Η διαδικασία θα αρχίσει το πρωί, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει η περιοχή να έχει εκκενωθεί. Η Αστυνομία φέρεται να έχει στείλει σχετικό έγγραφο στην Football League, μέσω του οποίου κάνει γνωστό ότι είναι αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα, που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 15:00.

Η διοργανώτρια όρισε τον αγώνα μια ημέρα νωρίτερα (Σάββατο 11/2).

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για την αλλαγή της ημέρας και ώρας του αγώνα της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football League ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Κισσαμικό. Συγκεκριμένα αντί για την Κυριακή (12/2) ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/2) στις 15.00».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ