Nέες φωτογραφίες από τον γάμο Γουλανδρή- Λαιμού -Οι μπομπονιέρες, η τούρτα, το πάρτι - iefimerida.gr

Nέες φωτογραφίες από τον γάμο Γουλανδρή- Λαιμού -Οι μπομπονιέρες, η τούρτα, το πάρτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τον γάμο του Φίλιππου Λαιμού και της Μαριάννας Γουλανδρή, ωστόσο συνεχώς έρχονται στην δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, τα pre και after wedding parties.

Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός βρέθηκαν στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας και όχι άδικα, μιας και ο γάμος τους απέπνεε χλιδή και πολυτέλεια σε κάθε του λεπτομέρεια.

Kαλεσμένοι από την Ελλάδα, την Γαλλία, την Ελβετία, το Μονακό, τις ΗΠΑ (μέλη από βασιλικές οικογένειες, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου) έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν το ζευγάρι.

Μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε γαμήλια δεξίωση στο Syon House Park. O στολισμός είχε κυρίαρχα στοιχεία το λευκό τριαντάφυλλο και το κλαδί ελιάς, ενώ θέμα του πάρτι του ήταν το «Μαγεμένος δάσος κάτω από τη θάλασσα».

Η νυφικό της Μαριάννας Γουλανδρή έφερε την υπογραφή Valentino και οι γόβες της ήταν του οίκου Louboutin, ενώ για τα πάρτι φόρεσε άλλα, πάντα λευκά φορέματα, που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από το γάμο Γουλανδρή-Λαιμού στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ