Σειρήνες από την Ιταλία για το Λέτο - iefimerida.gr

Σειρήνες από την Ιταλία για το Λέτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ομάδα να παραπαίει αγωνιστικά και την αγωνία στις τάξεις τον οπαδών να μεγαλώνει λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας, ήρθαν σήμερα δημοσιεύματα από την Ιταλία που κάνουν λόγο για πιθανή μετεγγραφή του Σεμπαστιάν Λέτο.

Για την ακρίβεια, ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως για την απόκτηση του άσου του Παναθηναϊκού θα κινηθεί η Φιορεντίνα, εφόσον προχωρήσει η πώληση του Μανουέλ Βάργκας.

Ο Περουβιανός άσος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «βιόλα» για άλλες πολιτείες και γι' αυτό στην ομάδα της Φλωρεντίας έχουν ξεκινήσει και ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας violanews.com, ο Λέτο αποτελεί έναν από τους πρώτους στόχους του συλλόγου της Serie A.

Μάλιστα, δημοσίευμα άλλου site (itasportpress.it) κάνει λόγο για επαφές ανθρώπων της Φιορεντίνα με ομολόγους τους στον Παναθηναϊκού, σε μια προσπάθεια να δουν ποιες είναι οι προθέσεις του «τριφυλλιού» και τι ποσό θα ήθελε για την παραχώρηση του 25χρονου Αργεντινού άσου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ