Συνέβη στη Λαμία: H αστυνομία κυνηγούσε... άλογα στην Εθνική Οδό [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνέβη στη Λαμία: H αστυνομία κυνηγούσε... άλογα στην Εθνική Οδό [εικόνες]

Φωτογραφία: Lamiareport.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το βράδυ της Τρίτης (7/2)... άλογα έκαναν την εμφάνισή τους στο δρόμο Λαμίας Δομοκού, στο ύψος του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι μέσα στο σκοτάδι κατάφεραν να αποφύγουν την τελευταία στιγμή τα αφηνιασμένα άλογα, κάλεσαν την αστυνομία.

Συνέβη στη Λαμία: H αστυνομία κυνηγούσε... άλογα στην Εθνική Οδό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο σημείο έσπευσαν δυο περιπολικά της Τροχαίας για να προλάβουν κάποιο πιθανό ατύχημα, αλλά και να εντοπίσουν τα ζώα και τον ιδιοκτήτη. Μάλιστα κάποια στιγμή τα δυο άλογα πετάχτηκαν από κάποιο χωματόδρομο μέσα στο δρόμο και παραλίγο να πέσουν πάνω στο περιπολικό της τροχαίας.

Τελικά χάθηκαν πάλι μέσα στα γύρω χωράφια, ενώ ταυτόχρονα οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα για να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη να τα μαζέψει, αφού όπως είπαν περίοικοι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Συνέβη στη Λαμία: H αστυνομία κυνηγούσε... άλογα στην Εθνική Οδό [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία άλογα ΕΛ.ΑΣ αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ