Ο Κώστας Μπακογιάννης προτείνει κοινό ψηφοδέλτιο ΝΔ-Nτόρας στην Ευρυτανία - iefimerida.gr

Ο Κώστας Μπακογιάννης προτείνει κοινό ψηφοδέλτιο ΝΔ-Nτόρας στην Ευρυτανία

Κώστας Μπακογιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση – παραίνεση προς τα τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία για ενιαίο ψηφοδέλτιο της κεντροδεξιάς, φέρεται να κατέθεσε ο δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, υποστηρίζοντας ότι η έδρα του νομού κερδίζεται αν η κεντροδεξιά είναι ενωμένη.

Σύμφωνα με τα «Ευρυτανικά Νέα», ο κ. Μπακογιάννης δεσμεύτηκε ότι θα «δώσει μάχη» ώστε να συγκροτηθεί και να στηριχθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο στην Ευρυτανία, με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, στην περίπτωση που η πλευρά Σαμαρά κάνει έκκληση για συστράτευση της κεντροδεξιάς, όπως είχε κάνει και ο Κώστας Καραμανλής. Επισήμανε ωστόσο, ότι αν αυτό δε γίνει,τότε στην Ευρυτανία να στηριχθεί ψηφοδέλτιο με τη σημαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, ο κ. Μπακογιάννης κατέθεσε την πρότασή του σε χαλαρό κλίμα, κι ενώ βρισκόταν με παράγοντες της περιοχής σε γνωστό καφενείο του Καρπενησίου, ενώ παρούσα ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ