Το 65% των Γάλλων ψηφοφόρων θέλει να αντικατασταθεί ο Φιγιόν - iefimerida.gr

Το 65% των Γάλλων ψηφοφόρων θέλει να αντικατασταθεί ο Φιγιόν

φωτογραφία: AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 65% των Γάλλων ψηφοφόρων εξακολουθεί να θέλει η γαλλική Δεξιά να αντικαταστήσει τον Φρανσουά Φιγιόν με άλλον υποψήφιο.

Αν και ο Φιγιόν διατηρεί την υποστήριξη της πλειοψηφίας μέσα στην πολιτική παράταξή του, όπως έδειξε σήμερα δημοσκόπηση.

Η δημοσκόπηση του οργανισμού Harris Interactive έδειξε πως 65% των ψηφοφόρων εξακολουθούν να πιστεύουν πως η γαλλική δεξιά θα πρέπει να επιλέξει υποψήφιο άλλον από τον Φιγιόν, ο οποίος έχει πληγεί από κατηγορίες περί αργομισθίας της συζύγου του.
Ωστόσο η ίδια δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι 59% αυτών που ανήκουν στη δεξιά παράταξη και στο κέντρο θέλουν να συνεχίσει ο Φιγιόν.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο Ίντερνετ αφού ο Φιγιόν δήλωσε χθες ότι θα συνεχίσει τη μάχη του για την προεδρία, σε ομιλία του κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη από τους Γάλλους για το «σφάλμα κρίσης» που διέπραξε στο παρελθόν.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φραουσουά Φιγιόν γαλλικές εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ