Και ο Γερουλάνος επικρίνει το Σημίτη - iefimerida.gr

Και ο Γερουλάνος επικρίνει το Σημίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται καθημερινά τα στελέχη που πρόσκεινται στο Γιώργο Παπανδρέου τα οποία επιτίθενται στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα, μέσω της οποίας τάχθηκε αναφανδόν υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του Flash, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού.

«Αυτό το οποίο έκανε ο κ. Σημίτης, είπε την άποψή του και η οποία είναι απολύτως σεβαστή. Δε θα έλεγα ότι συμφωνώ πάντα με τον κ. Σημίτη, αντίθετα διαφωνώ σε διάφορα που έχει, όπως επίσης διαφωνώ με το γεγονός ότι ένας πρώην πρωθυπουργός καταναλώνει από το πολιτικό του κεφάλαιο για μια αν θέλετε τοποθέτηση η οποία δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή του προσθέτει εκείνου τίποτα, ούτε ξέρω αν προσθέτει κάτι στη δημόσια συζήτηση με δεδομένο ότι αυτές οι αποφάσεις είναι αποφάσεις οι οποίες πρέπει να ζυμωθούν όχι μόνο κάπου αλλού, και μέσα στην ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο κ. Γερουλάνος.

Η τοποθέτηση αυτή του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, από τα χρόνια ακόμα που το ΠΑΣΟΚ ήταν στην αντιπολίτευση, δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι επιθέσεις του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού προς τον Κώστα Σημίτη θα ενταθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ